Artvigil 150

Az Artivigil a legjobb interneten vásárolható generikus termék az Armodafinil családból. Minden tabletta 150 mg hatóanyagot tartalmaz.

Válassz mennyiséget

Minél többet rendelsz, annál jobb árat biztosítunk

Termék leírása

Armodafinil kedvező áron. Ha Armodafinil-t akarsz, Artivigil az, amire szükséged van! Az Artivigil a legjobb generetikum az Armodafinil családból, mely online is kapható. Minden tabletta 150 mg hatóanyagot tartalmaz. Armodafinil azoknak ajánlott, akik tartós éberséget akarnak elérni.

Csatlakozás Armodafinil hatóanyaggal

Mint tudod, a Modafinil molekula fő alkotóeleme két enantiomer –RModafinil és S-Modafinil. R-Modafinil az éberséghatás szempontjából az erősebb, aktívabb enantiomer. Ezt azt jelenti, hogy az Armodafinil a Modafinilhez hasonlítva jobban ható, tehát az intenzitás a két anyag kombinációjánál különböző. Mivel hogy az Armodafinil erősebbnek mutatkozik, a Modafinilhez hasonlítva drágább is. Bár azonos időben bontakoznak, az Armodafinil a csúcskoncentrációt a vérben lassabban éri el, tehát hatékonyabb azoknál, akik aluszékonysággal szenvednek. Vagyis, bár a Modafinil gyorsabban hat, az Armodafinil erősebb és intenzívebb pozitív érzést nyújt

Sok felhasználó azt mondta, hogy úgy érzik, hogy az Armodafinil nagyobb hatást biztosít, mint a Modafinil. Azt is kimutatták, hogy néhány felhasználó pozitívan reagál a Modafinil S-enantiomerjére, és így ez jobb élmény, mint az Armodafinil. Ez azonban nagyon egyedi. Összefoglalva, az Armodafinil hatékonyabb változata a Modafinilnek. A Modafinilnél 200 mg adag kell a csúcs eléréséhez, az Armodafinilnél elég 150 mg ugyan olyan hatáshoz. Sokan egyetértenek abban, hogy az Armodafinil erősebb, tartósabb, de későbbi hatású anyag, míg a Modafinil kevésbé intenzív és enyhébb. Azonban a vélemények eltérőek, ezért azt javasoljuk, hogy próbáld ki mindkettőt, és meglátod, mi jön be neked.

Artivigil csomagolása

Az Artivigil-t a HAB Pharmaceuticals Ltd. gyártja, és 10 db. csomagolásban kapható. A csomagolás kemény műanyagból és alumíniumból készült. Ezek az anyagok védik a tablettákat.

Artvigil – adagolás és ajánlások

Az Artvigil a jelenlegi Armodafinil szupersztár. Bizonyította funkcionalitását, így sok ügyfél szívét megnyerte, aki rendszeresen visszatér. Az Artvigil egy Indiai gyógyszeriparban a HAB Pharmaceuticals-ban készül. A legtöbb felhasználó jelentős mentális éberség növekedést és jobb strapabírást figyelt meg önmagán. Tehát az Artvigil hatás ideje 2 órán belül indul, és 6-8 órát hat. Ez persze individuális. Az Artvigil a Nuvigil generikuma. 150 mg tiszta, topminőségű Armodafini-t tartalmaz tizedes áron.

5 stars, based on 49 reviews

Miért vásárolj nálunk?

Olyan előnyeink vannak, melyeket máshol nem találsz! Például:

Ingyenes szállítás

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a posta költséget mi fizetjük.

Áru visszatérítés

Elégedetlenség esetében visszafizetjük rendelésed teljes összegét.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti Modafinil és Armodafinil termékeket forgalmazunk.

Barátságos és gondoskodó csapat

Kell ennél több?

Telepíts turbót

Szívesen éber maradnál, amíg csak lehetséges? Szeretnél jelentős előnyt szerezni versenytársaid előtt? Válaszd ki kedvenc Modafinil terméked igényeid szerint!

Válassz terméket