Modafresh 200

A Modafresh ugyanazon gyártó testvére, mint a Modvigil. Támogatja a koncentrációt és a koncentrációt. Általában 100 vagy 200 mg mennyiségben szállítják őket.

Válassz mennyiséget

Minél többet rendelsz, annál jobb árat biztosítunk

Mi a modafresh?

Kíváncsi, mi a modafresh? A Modafresh ugyanazon gyártó testvére, mint a Modvigil. Támogatja a koncentrációt és a koncentrációt. Általában 100 vagy 200 mg mennyiségben szállítják őket. D- és L-modafinilt tartalmaznak. Ezért nagyon hasonlóak a modafinilhez. Nagyon különböznek egymástól, az egyik oka annak, hogy különböznek egymástól, a gyártás más összetevői. Ezért nagyon hasonló hatású, mint a Provigilnél.

Modafresh

A Modafresh azonban kissé gyengébb, mint más Provigil termékek. Általában 200 mg-os adagban adják be. De természetesen fel lehet osztani a felére, így csak az adagot fel kell venni, és a hatás egy órán belül megmutatkozik. Azok számára, akik rendszeresen használják és betartják az előírásokat, elegendő egy egyszeri 200 mg-os adag. A Modafresh maximális adagja 2 tabletta 24 óránként, 12 órás intervallummal. Ha bármilyen mellékhatást észlel, csak csökkentse az adagot. Természetesen arra kérjük, hogy minden használat előtt olvassa el a betegtájékoztatót, hogy elkerülje a mellékhatásokat.

4.7 stars, based on 56 reviews

Miért vásárolj nálunk?

Olyan előnyeink vannak, melyeket máshol nem találsz! Például:

Ingyenes szállítás

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a posta költséget mi fizetjük.

Áru visszatérítés

Elégedetlenség esetében visszafizetjük rendelésed teljes összegét.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti Modafinil és Armodafinil termékeket forgalmazunk.

Barátságos és gondoskodó csapat

Kell ennél több?

Telepíts turbót

Szívesen éber maradnál, amíg csak lehetséges? Szeretnél jelentős előnyt szerezni versenytársaid előtt? Válaszd ki kedvenc Modafinil terméked igényeid szerint!

Válassz terméket