Modalert 200

Modalert bebiztosítja és támogatja a kognitív ténykedéseid működését, hangulatod javulását, illetve az éberséged és gyorsabb reakcióid.

Válassz mennyiséget

Minél többet rendelsz, annál jobb árat biztosítunk

Legnépszerűbb Modafinil

Modalert a Sun Pharma gyártótól a legjobban keresett és leginkább megfizethető Modafinil jelenleg a piacon. Modalert (Modafinil) egy úgynevezett ‘eugregoric‘, tehát éberséget fenntartó anyag. Modafinil hatásai közé a kognitív funkciók jobbulása, éberség fenntartás, jókedv és bizonyos esetekben eufórikus érzések tartoznak. Ha minőséget akarsz pénztárcád kiürítése nélkül, Modalert a válasz!

Tökéletesség és megfizethetőség

Modalert alternatív megoldás a Provigil gyógyszerhez a Cephalon Inc. cégtől. Azonban a Modalert sokkal olcsóbb, miközben ugyan olyan hatékony. Minden Modalert tabletta a Sun Pharma high-tech gyárában készül, és 200 mg minőséges Modafinil hatóanyagot tartalmaz. Létezik ugyan más, olcsóbb alternatíva is, de a Modalertnek az egész világon vannak hűséges ügyfelei. Sok Provigil felhasználó Modalert-re váltott pont a minősége, megfizethetősége és következettségének köszönhetően. Modalertet egy óriási minőséges gyógyszeripari cég, Sun Pharmaceuticals, készíti, amely akreditációit híres szervezetektől szerzett, például - FDA-USA, EMA-Europe, MHRA-UK, MCC-South Africa, TGA-Australia, ANVISA-Brazil, WHO-Geneva, BfArMGermany, KFDA-Korea és PMDA-Japan.

Pörgesd fel az elméd

Az utóbbi időben különböző kutatások megerősítették a koffein és más éberség fokozó stimulánsok negatív hatásait. A koffein szívritmuszavart, álmatlanságot, idegességet, koncentrálási képtelenséget, gyomorpanaszokat, hányingert és hányást, szapora szívverést és izzadást, valamint egyéb mellékhatásokat okozhat.

A Modafinil más. Ellentétben a fent említett stimulánsokkal nagyon kevés a mellékhatása, mivel nem a vérnyomás vagy szívfrekvencia változás alapján működik. Ezért nem terheli a kardiovaszkuláris rendszert, mint a kávé vagy más stimuláns.

A Modafinil elősegíti az éberséget, javítja a kognitív ténykedéseket, hangulatot és bizonyos esetekben enyhe eufóriát okoz. A Modalert a megfelelő partner, ha a jelenlegi helyzet megköveteli a teljes összpontosításod és figyelmed. Modafinil egy olyan rejtélyes csodaszer, mely átalakítja az elméd úgy, hogy magasabb lendülettel működjön anélkül, hogy jelentős mellékhatása lenne. A Modalert felhasználói fokozott figyelem fenntartásról, rövidtávú memóriajavulásról és kognitív ténykedések erősítéséről számoltak be.

Hagyományos energiaitalok sok cukrot tartalmaznak, így gyakran felhízik tőlük az ember. Ezzel ellentétben a Modafinil olyan összetevőket tartalmaz, melyek elnyomják az éhség érzetet. Ezért is növekedik a Modalert népszerűsége. Mi egy biztonságos és hatékony szerről beszélünk, minimális mellékhatásokkal és függőség kockázattal. Próbáld ki a modafinil-t most és érezd az azonnali változást!

Modalert csomagolása

Modalert 10db-os csomagolásban kapható. A Modalert 200-at kiváló minőségű flexibilis alumíniumcsomagolásban tartják, mely megakadályozza a pirulák esetleges sérülését, illetve minőségvesztését, ami gyakori a közönséges műanyag csomagolásoknál.

Modalert – adagolás és ajánlások

Modalert 200 mg tiszta, teljes minőségű Modafinil-t tartalmaz. Meggyőződésünk szerint a 200 mg egy teljesen új felhasználónak túl nagy adag, így javasoljuk az adagolást a felére csökkenteni.

Egy 100 mg adagnak elegendőnek kell lennie az új felhasználó számára ahhoz, hogy meghozza a kívánt összpontosítás és figyelem állapotot. A hosszú távú felhasználók számára a lehető legjobb eredményt a hagyományos 200 mg felel meg. Több, mint 300 mg naponta nem ajánlott.

Fontos, hogy a felhasználó megértse teste működését és a szerre való reakciót, illetve hogy tudja, hol a tűréshatára. A Modalert 1 órán belül kezd hatni, és a következő 6-8 órában éri el a maximumát.

A szert nem szabad túlzott álmosság esetében használni. A napi adag változhat az egyén szokása, kora és súlya alapján. Javasoljuk a lassú, 100 mg adaggal lévő kezdeteket, és ezt követően, idővel, növelni az adagot 200 mg-ra. A Modafinil-t nem jó ciklusokban, rendszeres szünetekkel szedni, nehogy szervezeted toleranciájátnöveljed. Javasoljuk a gyógyszert legalább 90 perccel a céltevékenység előtt beszedni, illetve akkor, amikor alváshiánytól szenvedsz.

Nagyon fontos, hogy a gyógyszer szedése alatt hidratált maradj. A megfelelő mennyiségű folyadék fontos a maximális hatáshoz. Az elsődleges felhasználóknak 100 mg adagot ajánlunk a megfelelő éberséghez. A Modafinil biztonságos és megfizethető termék.

Modafinil – ajánlott adagolás

  • Új felhasználók: 100 mg naponta. A gyógyszert minimum 1 órával a céltevékenység előtt javasoljuk bevenni.
  • Narkolepsziában szenvedő felhasználók: 200 mg napi adag sakkban tartja gondjait.
  • Műszak-zavartól szenvedők: 200 mg napi adag ideálisan műszak előtt.
  • Határozottan figyelmeztetünk minden felhasználót, hogy ne lépje át a 400 mg adagot, illetve több mint 2 tablettát naponta.
5 stars, based on 54 reviews

Miért vásárolj nálunk?

Olyan előnyeink vannak, melyeket máshol nem találsz! Például:

Ingyenes szállítás

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a posta költséget mi fizetjük.

Áru visszatérítés

Elégedetlenség esetében visszafizetjük rendelésed teljes összegét.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti Modafinil és Armodafinil termékeket forgalmazunk.

Barátságos és gondoskodó csapat

Kell ennél több?

Telepíts turbót

Szívesen éber maradnál, amíg csak lehetséges? Szeretnél jelentős előnyt szerezni versenytársaid előtt? Válaszd ki kedvenc Modafinil terméked igényeid szerint!

Válassz terméket