Modvigil 200

Modvigil egy magas minőségű generikus gyógyszer, mely a felhasználónak garantálja a kívánt csúcskoncentrációt, éberséget és jobb kognitív funkciókat.

Válassz mennyiséget

Minél többet rendelsz, annál jobb árat biztosítunk

Modafinil mágia féláron!

Szeretnél egy varázstablettát mely Modafinil-t tartalmaz kedvezményes áron? Akkor a Modvigil az igazi számodra! A Modvigil összetétele majdnem ugyan az, mint a Provigil „nagytesóé” a Cephalon Inc.-től. Szóval, mi is a különbség a Modalert és a Modvigil között? A lényeg az, hogy a Modalert egy márkás termék, míg a Modvigil annak egy generikus változata. Összehasonlítva a Modvigil KB ugyan olyan hatású, sőt, némely felhasználó kimondottan a Modvigil-t használja a HAB Pharmaceuticals Ltd. cégtől.

Modalert vs. Modvigil

A Modalert egy márkás szuperpirula a Sun Pharma-tól, míg a Modgivil ennek generikuma. A kis különbség a minőségben és a gyártásméretében van. Az alapvető összetevők azonosak mindkét esetben, de szükséges megjegyezni, hogy a Sun Pharmaceuticals sokkal nagyobb és népszerűbb a gyógyszeriparban, mint a HAB Pharmaceuticals, ami enyhe előnyt szolgál Sun részére.

Ahogyan nincs két egyforma újad, nincs két ember, aki ugyan úgy reagálna a csodaszerre. A kérdés tehát egyértelmű – Mi felel meg neked? Egy csomó ember inkább a Modvigil felé hajlik az ár és más tényezők alapján. Tapasztalataink alapján, az ügyfelek általában a Modalertet erősebnek tartják, mint a Modvigil-t.

Modvigil csomagolása

A Modvigil rugalmas perforált műanyag buborékcsomagolásban kapható, mely megfelelő védelmet nyújt a gyógyszerek frissességének.

A csomagolást úgy tervezték, hogy könnyen elválasztható legyen. A kiváló minőségű műanyag és az alumínium könnyű szállítást és tárolást biztosít.

Modvigil – adagolás és ajánlások

A Modvigil magas minőségű generikum, ezért a rendszertelen használóknak elég a 100 mg napi adag. A rendszeres használóknak 200 mg napi adagot javasoljuk, hogy elérjék a kívánt csúcsösszpontosítást, éberséget és jobb kognitív funkciókat. Nem javasoljuk a 200 mg napi adag átlépését.

Modvigil – adagolás és ajánlások

  • Új felhasználók: 100 mg naponta. Céltevékenység előtt minimum 1 órával javasoljuk a gyógyszer beszedését.
  • Azoknak a felhasználóknak, melyek narkolepsziában szenvednek, 200 mg napi adagot javaslunk, ami sakkban tartja gondjait.
  • Műszak-zavar felhasználók: 200 mg adag munka előtt tökéletes.
  • Határozottan kérünk minden felhasználót, hogy ne lépje túl a 400 mg napi adagot, illetve 2 tablettát egy nap.
5 stars, based on 84 reviews

Miért vásárolj nálunk?

Olyan előnyeink vannak, melyeket máshol nem találsz! Például:

Ingyenes szállítás

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a posta költséget mi fizetjük.

Áru visszatérítés

Elégedetlenség esetében visszafizetjük rendelésed teljes összegét.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti Modafinil és Armodafinil termékeket forgalmazunk.

Barátságos és gondoskodó csapat

Kell ennél több?

Telepíts turbót

Szívesen éber maradnál, amíg csak lehetséges? Szeretnél jelentős előnyt szerezni versenytársaid előtt? Válaszd ki kedvenc Modafinil terméked igényeid szerint!

Válassz terméket